~ min fina vän

Sitter för tillfället i soffan hos Eva & myser, som jag gjort dom..senaste treveckorna? Har så jäkla roligt med den bruden, och nästa helg åker hon iväg så hur tusan ska jag klara mig då? Nu håller gullungen på att fixa ett bad åt mig, ska bli skönt med lite värme och känner mig bortskämd & ompysslad! :) Snart lov och då blir det förhoppningsvis en sväng till Värmland! Ja, nu vet ni att jag lever iallafall, ha en fortsatt trevlig helg! :)

- men jag gav dig en gloria

Oj, inte bloggat på länge och senaste gångerna jag gjort det så har det blivit över mobilen och jag förstår ju varför - tog en HALVTIMME att komma in på internet..
Imorgon ska jag försöka få mamma att köpa en egen ny data till mig, som endast jag får röra!

Hela min helg spenderade jag med Eva & Adam. I fredags var det mys hos mig med godis, chips&dipp och idol.
I lördags blev det mys hos Eva med snack, skratt, film & monopol! Har haft den bästa helgen på länge och njutit till tusen!

I tisdags, den 11/10 åkte jag, mina två systrar & mamma till Cirkus i Stockholm, för att se fina Lasse! Lars Winnerbäck, mannen som kan sätta ord på allt.
Det var fint, underbart och jag njöt även där till tusen!
Lasse, vi ses snart igen!♥

- jag märker inte längre vad som görs.

Jag saknar min andra halva, som jag hade vid min sida, 24timmar om dygnet, 7dagar i veckan, nästan hela mitt liv. Jag har inte glömt dig, inte slutat älska dig & inte tagit ut bilden på dig ur min plånbok. Dom pekar och frågar vem det är, jag säger att det är min bror och varje gång gör det lika ont. Jag saknar dig, jag saknar dig så det gör ont, men det viktigaste, jag älskar dig. Föralltid.

- en heldag med mamsen!

Igårkväll åkte jag till Eva, för vi skulle iväg på äventyr, men det slutade med att vi satt/låg i hennes säng och glodde film, videosar, snackade & skrattade en heldel! Kom hem vid elva i morse, då fixade jag mig senså for jag&mamma till stan för shopping! Fick en heldel kläder, och sen fika på det! Sjukt nöjd med dagens köp, tack så hjärterligt mamma! Nu ligger jag nerbäddad i rena sängkläder & nyfärgat hår. Ska försöka sova bort min förkylning nu så jag är frisk på tisdag då jag ska träffa Johanna! Hoppas ni haft en bra helg och att ni sover gott inatt, gonatt! :)

RSS 2.0