~ tuff chey

så blev jag långhårig. och rödhårig. och blond. haha, nu fattas bara fortsättningen på min tatuering & sen en till piercing!
 
Förresten så råkade jag här om natten förstöra det som kunnat blivit min största lycka. men sånt kan hända, och livet går vidare. fast det är svårt och gör emellanåt ont, och liksom vrider sig i magen, men vad gör de om hundra år?

~ få timmar av lycka

I fredags var jag på Kent, med både gamla & nya vänner. lycka spred sig i kroppen och jag var i extas. om sånt ändå höll i sig ett tag.
I lördags hängde jag med Didrik, David, Marcus, Micke & Eva. Underbar dag, men en berg&dalbana till kväll/natt. Visste inte vart jag skulle ta vägen i vissa stunder, vad jag skulle säga eller göra. Men efter några timmars sömn var de mesta bra igen!
 

 
Igår kväll/natt var jag med om några få timmars lycka. jag däckade och vaknade upp til en djävulsk dag.
Vet inte vart jag ska ta vägen, vet inte vart jag ska vända mig. Vet inte om jag ska gå vidare eller stanna upp. Strunta i precis allting, eller kämpa på. Jag trodde att detta kunde bli en förändring, en bra förändring i mitt liv. Men blir skit av allting, och jag drar mig ner djupare & djupare. Orkar ingenting längre. känner att jag skiter i precis allting fast jag bryr mig så förbannat äckligt mycket.
 
 
(allting har förändrats, men jag känner likadant.)

~ cause you were born into this evil world

 
Dagen började bra, men gick sakta men säkert utför. skitkassjävlakväll.
 
du vet att jag bryr mig, men du ignorerar mig totalt i vissa stunder. Ger falska förhoppningar, fast du vet hur jag känner. så kasst. så dålig stil. men ändå försöker jag om&om igen. jag behöver din närhet, dina ord. din luft.
 
 

~ tror att mina boys hittade lyckan!

Nu kommer några bilder ifrån våran semester, då jag ändå inte har något vettigt att skriva!
 

~ Sigge liten! ♥

En av mina finaste prinsar!

RSS 2.0