~ min älskade dunboll

Du blev lika glad varje gång du såg någon av oss. Skuttade runt som en galning & ville absolut inte sitta i buren när vi var ute. Släppte man ut dig så hoppade du efter en vart man än gick. Ibland skuttade du över till grannens tomt men stannade alltid undrer deras äppelträd där man sen fick bära hem dig ifrån.
Du hjälpte mamma att gräva när hon skulle plantera blommor, fast du åt lika gärna upp dom när det var klart.
Du kunde verkligen värma ens hjärta, kunde det där med att göra någon glad fast du ibland rev sönder en totalt.

Jag hoppas att du har de bra uppe i kaninhimlen, att det finns många andra du kan skutta runt med & att det där uppe inte finns några elaka rävar.

Vila i största frid min prins. <3
14 maj 2007 - 28 september 2012.




~ lycklig och förvånad

Nu är de lite över ett årsen som en av dom bästa människorna försvann ur mitt liv. 
Han som var min bästavän, storebror & andra halva. Helt plötsligt var han som bortblåst ur livet och jag hörde aldrig någonting ifrån honom. Förns idag. Vi åkte samma buss. Vi satt och pratade om de mesta i sisådär 40 minuter.
Jag har ännu inte riktigt fattat att det hände. Att få höra hans röst igen, & få se det fina leendet.
Även om ingenting kommer bli som förut, så är jag glad över, att jag just idag, tog den bussen. Att jag fick träffa min andra halva, och känna att den sista pusselbiten satt på plats.
 

~ lyckligare nu

Min helg har bestått av en heldel!
I fredags myste jag med Jossan & Marcus, blev dock arg en längre stund, så arg så jag skakade, mådde illa och spräckte skärmen på telefonen..
 
I lördags hämtade jag Ludde vid tre, vi gick på bio - såg Ice Age 4 & efter det käkade vi middag på donken.
Åkte upp till Marcus en stund så Luddis fick träffa katterna och sen vidare hem. Väl hemma somnade Ludde direkt, så jag & M gick ut i samhället en stund, träffade lite folk och tog en öl.
 
Idag gick vi upp ganksa skapligt, åkte till M och har agerat flytthjälp nästan hela dagen. Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på nån dålig film innan det är sovdags för att vila upp oss inför en ny dag, och en ny vecka!
 
Godnatt alla nära & kära!

RSS 2.0