~ pussel

Det är enbart två bitar som saknas' sen skulle pusslet vara helt. Två bitar som blev bortblåsta med vinden. En av dom vackraste människor, storebror som för lite över ett årsen försvann. Den som förstod mig som bäst.
Den andra biten, min dunboll, som ofta blev en räddning utan att alla visste om det. Det som känns värst, är nog att jag inte fick säga hejdå till nån av dom. Fick inte ge en sista kram, fick inte gosa en sista gång.

Alexander & Frasse, jag älskar er högre än solen. <3

~ tankspridd.

Känner mig låg & inte tillräcklig. Känns som att jag i vissa lägen inte spelar nån roll, som att de skulle kvitta om jag var närvarande eller inte. Får idiotiska tankar i huvudet & klumpar i magen. Vet ibland inte vart jag ska ta vägen. Om jag ska skrika eller bara stå där med ett leende & hålla käften. Fast det kanske är det som är bäst. Det är iallafall det jag är bäst på. Att hålla käften när det gäller allvarliga saker. Håll munnen stängd & svälj gråten. Punkt slut!

~ äntligen helg

Slutar redan vid tolv idag, skönt!
Då ska det väntas på att Josse slutar så ska vi gå en sväng på tunapark & se om vi hittar nåt fint.
Imorgon är det Leos lekland som gäller för mig, Thilda, Ludde & Jonna. Ska bli spännande & se om jag törs åka den brantaste rutchekanan som Thilda nästintill tvingar mig att åka.
På kvällen blir det bio för mig & Jonna, och på söndag blir det stallet hela dagen. Mys på hög nivå helt enkelt!

Kommer bli en toppen helg, med fina människor! :)

~ speedad

Är så sjukt hoppig. vet inte riktigt vad som flugit i mig, om det är lyckan & glädjen som tagit över allt det onda eller om det bara är en sånhärn bra dag.
Bra känns det iallafall, & jag är lika lycklig nu som sist jag skrev.

Livet rullar på som vanligt. Vart i London fyra dagar med mamma&pappa, i fredags var de födelsesagsfest för Jimmy. Jag är fortfarande lika kär i min prins och människorna runt omkring oss betyder massvis!

Livet leker helt enkelt!

RSS 2.0