~ nytt år, nya möjligheter!

Under detta år har mycket hänt.
Hjärtan har brustit, många skratt har framkallats. Jag har förlorat nära&kära men även funnit nya kära.
Det har hunnit tagit slut mellan mig & Marcus, vilket jag mår bra över, för från dom 6månaderna har jag lärt mig mycket. Lärt mig när man ska börja backa från nån, hur mycket man än älskar den. Även från det förhållandet har jag fått underbara vänner som jag håller varmt om hjärtat, jag har fått en lillebror som är den bästa & letar nu efter en kattbebis som ska få flytta hem till mig! 2012 har varit ett bra år, men 2013 ska bli såå mycket bättre!

Så ikväll ska jag säga ajdö till detta år med fina vänner, & välkomna det nya med stormsteg!
Ha ett bra nyår allesammans så hörs vi nästa år!

~

Hur länge ska man orka? Hur stark ska man behöva vara för att klara av allt? Att ge upp nu, efter att kämpat ett halvår mot skitsnack, påhopp & hot, känns totalt meningslöst. Men när man inte längre vet hur mycket mer man klarar av, så vet jag ingenting.
Det känns mer eller mindre som att jag lever i en bubbla som enbart innehåller förvirring, oro, jobbiga tankar & falska förhoppningar.

~ mysmiddag

Idag sas det hejdå till mamma & pappa som drar till spanien en vecka.
När dom åkt så började folket ramla in, & nu sitter vi tio pers och trängs i huset. Middag & fika, skitsnack och äckliga samtal vid middagen.

Tänk att när jag gick i ettan på gymnasiet så tyckte jag att två av killarna som gick i trean, samma linje, var dom fränaste killarna i världen. Nu, ett år senare så sitter dom i mitt hus. Drömmar kan trottsallt gå i uppfyllelse haha ;)

RSS 2.0